Agneta Kokbok

Agneta Kokbok

  • 12 Recept
Fetaostcreme

Fetaostcreme

150-200g fetaost (1 paket). 2 dl creme fraiche (34%). 1 liten vitlöksklyfta. 1 tsk smör. salt, peppar, timjan1
Revbensspjäll på julbordet

Revbensspjäll på julbordet

Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen
Ugnsstekt falukorv med potatismos

Ugnsstekt falukorv med potatismos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Korv 600 gram falukorv 0 odefinierad senap 0 odefinierad ketchup 50 gram riven ost 2 st röd lök 1 st äpplen 200 gram cocktailtomat(er) Potatismos 800 gram mjölig potatis 25 gram Mat & Bak smör 1,5 dl mellanmjölk , ev
Kycklingstroganoff

Kycklingstroganoff

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 rödlök 1 vitlöksklyfta ca 550 g strimlad kycklingfilé 2 msk olja 2 tsk paprikapulver 1/2 dl tomatpuré 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Kantarelltoast med färskost och bacon

Kantarelltoast med färskost och bacon

Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5