Nu börjar min baksäsong i stugan. Med stugan menar jag min inredningsbutik Annies Stuga i Glommen. Jag kanske tjatar, men vill ju att ni ska komma och hälsa på mig
färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen
Pajskal, ca 20 cm. 2 dl förvällda kantareller. 2 rejäla skivor chèvre. 3 ägg. 2 dl mjölk eller grädde. Fördela svampen jämt i pajskalet och smula över osten
Har ni testat knäckepizza. Pizza på knäckeböd alltså. Tortillapizzan verkar ju ha kommit för att stanna men den bleknar i jämförelse med knäckebrödsbotten
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen