Vegetariskt

Vegetariskt

  • 19 Recept
Svartkål med vitlök, parmesan och rostade pumpafrön

Svartkål med vitlök, parmesan och rostade pumpafrön

Ingredienser Portioner. 4 ca 400 g svartkål 1 lök 1 stor vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1/2 dl finriven parmesanost salt och svartpeppar 1 dl pumpafrön Till servering potatis gnocchi rökt skinka Lägg till i inköpslistan
Linscurry med kokosmjölk och lime

Linscurry med kokosmjölk och lime

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 2 dl torkade röda linser 1 gul lök 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 1/2 blomkålshuvud 250 g körsbärstomater 1 lime salt och peppar 65 g babyspenat 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Mandelpanerad halloumi

Mandelpanerad halloumi

Nu har jag äntligen satt mig ner, har varit full fart idag, men nu är huset städat, tvätten tvättad och matförråden fyllda
Gräddstuvad svartkål

Gräddstuvad svartkål

Gott som tillbehör till en bit kött, fisk eller kyckling. Om du inte hittar svartkål i din butik kan du använda grönkål
Recept

Recept

Ingredienser 100 g kokta vita bönor. 100 g kokta svarta bönor. 100 g kronärtskockshjärtan. 1 strimlad rödlök
Ricotta stuffed Butternut Squash

Ricotta stuffed Butternut Squash

Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar