Vitkålsallad,. Veckosallad,. Vitkålsallad. Vitkålsallad,. Veckosallad,. Vitkålsallad. 1,5 dl vitvinsvinäger el ättiksprit0,5 dl socker (du kan minska mängden om du vill mindre sötma)0,5 dl rapsolja0,5 dl olivolja1 msk salladskrydda el oregano. Salladen håller sig i kylen i ca 2-3 veckor. 1,5 dl vitvinsvinäger el ättiksprit0,5 dl socker (du kan minska mängden om du vill mindre sötma)0,5 dl rapsolja0,5 dl olivolja1 msk salladskrydda el oregano. Salladen håller sig i kylen i ca 2-3 veckor
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Låt salladen stå minst några timmar och suga in, rör runt några gånger under tiden. För bästa resultat bör salladen helst göras en eller två dagar innan