Fördela det över rabarbern och rör om lite. rabarber. Ansa den späda rabarbern och skär den i ca 1-2 cm stora bitar. Strö smuldegen över rabarbern och grädda mitt i ugnen ca 25 minuter
Vem älskar inte rabarber. Rabarberpaj med smuligt kokostäckte. 3-4 rabarberstjälkar, beroende på tjocklek. Skala och skär rabarbern i 0,5 cm tjocka skivor. Gilla och följ mej gärna via Bloglovin 3-4 rabarberstjälkar
Skölj, ansa och skär rabarbern i småbitar. Smörj en rund pajform och lägg i rabarbern. Blanda strösocker, potatismjöl och vaniljsocker och häll över rabarbern
Det är väl bara på sommaren man äter rabarber. Elsa hade fått ett helt gäng rabarber från en kollega, så lagom till Majas födelsedag slängde jag i hop en mycket lyckad smulpaj med rabarber
Rabarbern. Skölj och skala eventuellt rabarbern. Lägg i rabarbern och strö över sockret. Ta ut och blanda försiktigt en gång, så att sockret blandas med rabarbern
Börja med att lägga in bakmargarinet i frysen, skär sedan rabarberba i fina tärningar. Häll smeten i en smord och bröad långpanna och fördela rabarberna däröver
Passa på och baka denna ljuvligt goda sockerkaka med syrliga rabarber nu när det är säsong för dem. Smält ner på svag värme, men inte längre än att rabarbern håller ihop
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna