Inläggningar

Inläggningar

  • 28 Recept
Stekt inlagd strömming

Stekt inlagd strömming

Stekt inlagd strömming. Lägg upp hälften av strömmingarna på en plast- skärbräda eller på ett fat med skinnsidan neråt
BRANTEVIKSSILL

BRANTEVIKSSILL

1. Sila av lagen från sillen och spara i en skål. Skär sillen i bitar (om du använder hela filéer). 2. Mortla kryddorna grovkrossat och finhacka löken
ROMSILL

ROMSILL

1. Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar 2
MOJITOSILL

MOJITOSILL

Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Ägghalvor med räk- och oströra

Ägghalvor med räk- och oströra

Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
ASIATISK CITRUSSILL

ASIATISK CITRUSSILL

1. Häll av lagen från sillen och ställ lagen åt sidan. Skiva sillen i bitar. 2. Blanda lagen med limesaft. 3. Skiva chili, purjolök och limen tunt
Pressgurka - enkelt och gott

Pressgurka - enkelt och gott

Att lägga in gurka kan kanske låta krångligt, men att göra pressgurka är. lätt och det går dessutom fort
Pressgurka - klassiskt tillbehör

Pressgurka - klassiskt tillbehör

En klassiker som bara måste till när söndagssteken står på bordet. Det här tillbehöret var det som smakade absolut bäst bland de som bjöds när man var barn
DIJONSENAPSSILL MED DILL

DIJONSENAPSSILL MED DILL

1. Häll av lagen från sillen i en skål. 2. Blanda krämen på dijonsenap, crème fraiche, lite honung och hackad dill
SKÄRGÅRDSSILL

SKÄRGÅRDSSILL

Finhacka rödlök, gräslök och dill. Blanda tillsammans med övriga ingredienser. Klart. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny Sill Sillinläggning Silltårta Matjessill Matjessillstårta 1 paket Abba 5-minuterssill, filéer
VITLÖKSSILL

VITLÖKSSILL

Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag (skär i bitar om du har hela filéer). Skala och riv vitlöken fint
POLKASILL

POLKASILL

1. Varva grönsaker, sill och kryddor i en burk och häll över sillen och lagen från förpackningen. 2. Låt stå i kylskåp ett dygn
Treveckorssallad!

Treveckorssallad!

En favorit i repris som Ni kanske glömt. Så nyttig enkel och miljösmart, de Ni. Just nu är tomater o gurka så trist, ingen smak och dålig hållbarhet
Krämig örtsill

Krämig örtsill

Blanda vitlök, senap, majonnäs och gräddfil. Peppra. Vänd ner rom och örter. Låt sillen rinna av ordentligt
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda crème fraiche, gräddfil, pepparrot, senap och dill. Smaka av med salt
Pressgurka

Pressgurka

Pressgurka är ett gott tillbehör till maten och passar perfekt till de flesta rätter. Särskilt med köttbullar
Pressgurka

Pressgurka

Hej på er. Måndag och ny vecka, härligt. En fullspäckad sådan som vanligt här. Hoppas att din helg varit riktigt bra