Fördela i en pappersklädd långpanna (30x25 cm) och grädda på 175 grader i 15-20 minuter (pudra lite potatismjöl på bakplåtspappret så går kakan lätt att lossna). 3 tsk bakpulver
Hacka chokladen ganska grovt och blanda med vetemjölet och bakpulvret. 12 tsk bakpulver. 1Skorpor 3 dl lavendelsocker ca 125 g sötmandel 2 ägg 200 g smör, rumsvarmt 150 g mörk choklad 7 dl vetemjöl 2 tsk bakpulverLavendelsocker. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och tryck ut dom till 12 cm breda längder
Spritsa ut smeten på plåt med bakplåtspapper till runda nästen med fördjupning i mitten eller klicka ut smeten i åtta högar och gör en fördjupning i mitten
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med grädden. 1,5 tsk bakpulver. 200 g smör eller margarin 2,5 dl strösocker 3 ägg Rivet skal av en apelsin 4 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 1 dl kaffegrädde Ca 1dl pressad apelsinsaft 1 tsk vaniljsocker Ev florsocker till garnering
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge