1. Börja med gratängen. Sätt ugnen på 200°. Skala potatisen, skär i 1/2 cm skivor. Koka dem halvmjuka med salt, peppar, grädde och mjölk, 6-7 min, rör om under tiden
Bilden är inte på den kycklingsallad du får recept på här. Den är från en fest på jobbet. Påskbuffén när släkt och vänner ses, är sig ganska lika år från år
För någon vecka sedan plockade vi en liten hög med kantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor med kantareller
Gör så här Sätt ugnen på 175°. Dela kycklingklubborna. Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Lägg potatis och kyckling på en plåt med bakplåtspapper
Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Anka är väldigt gott och det finns numer i de flesta butiker att köpa färskt, tillsammans med mangosalsa och ett gott potatismos blir det en festmåltid