Skinkpasta Ingredienser för 2-3 portioner. ca 300 gr färsk pasta (eller annan pasta). 1 pkt (ca 120 gr) rökt skinka Matexpressen Piff & Puff
Spagetti Bolognese Skala och hacka lök och vitlök. Skala och tärna morot och selleri små tärningar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i en gryta med olja Hemmets Journal
Pasta med kräftsås Koka pastan och låt den rinna av. Skölj sparrisen och lägg den i kokvattnet de 4 sista minuterna av pastakoket Hemmets Journal
Pasta med kassler- och spenatsås Koka pastan och låt den rinna av i ett durkslag. Tärna kasslern. Skala och hacka löken. Fräs kassler och lök i en stekpanna tills löken är mjuk Hemmets Journal
Pasta med kassler- och tomatsås Koka pastan i lättsaltat vatten och låt den rinna av i ett durk-slag. Strimla kasslern. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja, tills löken är mjuk, ca 3 minuter Hemmets Journal
Penne med krämig räk- och spenatsås Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Skala räkorna och skiva purjolöken Hemmets Journal