Nu har jag bakat ett brytbröd efter receptet som jag berättade om tidigare idag. Det blev så lyckat och brödet tog slut i ett nafs när jag bjöd familjen på det, ni vet, alldeles nybakat med smör och ost på, finns det något godare
Igår kväll testade jag något som jag gått och klurat på väldigt länge. Glutenfria pitabröd på grillen. Vi slängde vår pizzasten på kolgrillen och testade
Idag blir det både lite nytt och gammalt. Mozzarellabiffen är bonusmat från frysen. Recept --->>> HÄR. Broccolisåsen är vegetarisk och receptet kommer längre ned
Mazarinkladdkaka är en härlig kombination av kladdkaka/chokladkaka och mazarinkaka. Jag tycker att smakkombinationen mazarin (det vill säga bittermandel) och choklad är supergod, och har använt mig av den en hel del
Så här i sommarlovstider passar det bra att steka amerikanska pannkakor till frukost/lunch/mellis. Gör gärna en stor laddning när du ändå håller på och frys in
Första dagen här på Montalbino Agriturismo och familjen Strandberg har kökstjänst. Med kökstjänst avser vi att en familj ansvarar för att laga lunch och middag, inklusive diskning
Hallongrottor, det är enkla men väldigt goda kakor. Jag föredrar att göra dem i små formar för annars blir det lätt så att kakorna blir väldigt platta och sylten rinner över kanten
Okej. Det här kanske kan låta som ett något otippat recept. Men det är fett gott alltså, och så enkelt så man knappt kan tro att det inte är vanligare än vad det är
Bakad potatis är ju bara så gott. Det är dessutom så enkelt att laga att det nästan sköter sig helt självt (vilket innebär att det blir mer tid över till att vara ute i trädgården och njuta)