1 msk smör, plus lite extra 1 gul lök, skalad och finhackad 250 g basmatiris, tvättat och avrunnet 1 msk garam masala 1 rågad tsk gurkmeja 600 ml kycklingbuljong havssalt svartpeppar 2 små rökta fiskfiléer 1 handfull bladpersilja, hackad 3 ägg, löskokta, skalade och halverade 1 citron
Koka riset som vanligt, ångkoka torsken, koka ägget och skala räkorna. 80 g ris. 2 ris med torsk och annat gott dök först upp på À la Michelle. 80 g ris
Koka riset. Blanda slutligen alltsammans med riset. Servera riset som ensamrätt med bröd och sallad eller som tillbehör till en köttgryta, fisk eller kyckling
Cacio e pepe, denna himmelska rätt, bestående av endast pasta, pecorino och svartpeppar (och lite av pastavattnet) har jag länge velat lära mig att laga