3 dl riven västerbottenost eller annan lagrad ost. 50 gram smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 ägg 1 tsk salt 3 msk finhackad Green Jalapeno Hot 3 dl riven västerbottenost eller annan lagrad ost
Skär halloumiosten i cm-tjocka skivor och lägg dem ovanpå tomaterna. 1-2 fp halloumiost. Tillaga mitt i ugnen i 225° i 25-30 minuter tills osten fått fin färg och löken är mjuk. 1-2 fp halloumiost
I receptet ingår det bland annat champinjoner och halloumiost. Osten gör att rätten blir lite matigare men tillför också extra fett och salt, vilket jag tycker känns lite onödigt, så nästa gång jag gör den så kanske jag utesluter halloumin för att göra det hela lite nyttigare
. 1 hel zucchini ca 300 g. 1 rödlök. 200 g hallomi. 3 msk mandelmjöl. 2 ägg. salt och peppar. Riv zucchinin och salta, låt stå och dra och krama sedan ur vätskan
Att göra egen färskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör. Det är försvinnande gott och jag vet alltid vad osten innehåller