Krämigare än 'vanlig' köttfärsås, men tror att den skulle bli smakrikare men en cheddar-mjukost. Krämigare än 'vanlig' köttfärsås, men tror att den skulle bli smakrikare men en cheddar-mjukost
Får du rester över är det jättegott att äta köttfärslimpa på smörat hårdbröd. 500 g köttfärs1 påse fransk löksoppa1 ägg1 dl creme fraiche(soja till pensling)Blanda köttfärsen med löksoppa, ägg och creme fraiche. 500 g köttfärs
Blanda samman alla ingredienser till köttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form. Toppa din köttfärslimpa med tomatsås och fördela skinka, champinjoner och mozzarellaost över
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
När jag gör köttfärssås gör jag mycket och gör gärna den här gratängen med delar av såsen. Fördela köttfärssåsen ovanpå potatisen och lägg sedan över resten av potatisen
Det är som en baconinbakad rund köttfärslimpa, ugnsstekt i panna med massor gott i. Såg ett matklipp på facebook för en tid sen, det var Joline som tipsade mig och det såg så galet gott ut så ikväll provade vi detta
Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan
Bryn färsen och krydda. Häll på köttfärsröran och strö över riven ost. 1400 g köttfärs. 13 port kokt ris 400 g köttfärs 140 g bacon 8 champinjoner 1 gul lök 1 paprika 2 vitlöksklyftor 2 msk dijonsenap 3 dl grädde Salt Peppar Vegeta allkrydda 3 dl riven ost SmörDela baconet i små bitar och fräs upp