Matbröd.

Matbröd.

  • 80 Recept
Kumminfrallor

Kumminfrallor

Jag har flera gånger ätit goda bröd med kummin när jag varit på restaurang. Idag bakade jag egna frallor med kummin
Grova formbröd

Grova formbröd

Värm mjölk och sirap till 37°. Smula ner jästen i en skål. Tillsätt degspadet och rör tills jästen lösts upp
Extra gott formbröd

Extra gott formbröd

Jag var lite sugen på ett gott bröd att rosta så jag bakade dessa extra goda formbröd. Egentligen har jag inte tid att baka, eftersom vi håller på att packa inför flytten, men jag har ändå lite svårt för att låta bli degbunkarna
Brödsnurror

Brödsnurror

Vi har blivit väldigt förtjust i soppa hemma hos oss denna vinter. Så enkelt, gott och går att koka på i princip det som finns i kyl och skafferi
Vegansk cheesecake med passionsfrukt

Vegansk cheesecake med passionsfrukt

*I samarbete med Aito*. Hej. Hoppas allt är fint med er. Den här veckan är det påsk och jag och familjen ska åka ner till Skåneland och fira in våren
Rosenbröd

Rosenbröd

I helgen bakade jag bröd för första gången på väldigt länge. Det här receptet hittade jag på Arlas hemsida
Rosenbröd

Rosenbröd

Det här receptet kommer från barnens fröken, det är nog 20 år sedan nu. Vi föräldrar bakade och barnen sålde bullarna på marknader för att få in pengar till skolresor
Hembakade pitabröd

Hembakade pitabröd

Varför ska du göra hembakade pitabröd när det går att köpa på ICA kanske du undrar. Jo, därför att det går snabbt och är enkelt och bli 100 gånger (kanske t
Hembakat: Pitabröd

Hembakat: Pitabröd

Hembakat. Pitabröd. Jag älskar hembakat. Finns det någonting godare. Jag tror nästan inte det. Att baka själv ger så himla mycket fördelar
Bryggarkaka

Bryggarkaka

Har äntligen fått tillbaka lusten att baka igen, har blivit mycket brödbak denna vecka, tekakor, rågsikskakor och dessa bröd
Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

En medelstor pajform. ugn 200 grader. 4 små svenska äpplen. 2 dl grädde. 1 dl socker. 100 g smör. 1 krm Salt. 2 dl havregryn
Vanligt vitt formbröd

Vanligt vitt formbröd

Det här suveräna receptet på formfranska kommer från boken 'Kakor, bröd & tårtor' av Anna - Maria Lautman