Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Mina rabarber växer så det knakar. Det gör mig verkligen lycklig för jag ääääälskar rabarber. Syrligt, friskt, gott och gärna tillsammans med något sött
Ja så får det bli. ♥. Hej vännen. Jag sitter i bersån och skriver till dig. Efter en ganska mulen dag har vi nu en underbar eftermiddag/kväll här i den lilla småstaden
07 Aug. 07. 52. Rabarber och Mango chutney. 0kommentarer. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Vem gillar inte pasta med tomatsås. Den här tomatsåsen får extra god smak av lite morot och paprika, och smakar mycket basilika precis som en god tomatsås ska
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Skölj och blöttlägg riset i minst ½ timme i lättsaltat vatten. Koka upp 2 liter vatten i en stor kastrull, gärna teflon eller tjockbottnad så att riset inte fastnar
Ibland får man idéer som blir bättre än man kunnt tänka sig. Som de här tomatchipsen jag fick för mig att göra för att pimpa dagens veggo-burgare (receptet på den kommer i nästa inlägg - och jag rekommenderar er att kolla in det för jag har vunnit kampen om den perfekta vegetariska hamburgaren)
Lchf Hemgjord Aioli, Grönsaksremsor och ugnsstekt torsk. 18 november 2015, 17. 16. Lite omkastad vecka, fisk idag istället för igår, så blir det ibland