Skrött

Skrött

  • 3 Recept
Snabb nudelsoppa med kyckling

Snabb nudelsoppa med kyckling

1,5 l kycklingbuljong. 12 dl klar äppeljuice. 14 skivor ingefära. 14 klyftor vitlök. 12 tsk sesamolja. 14 msk japansk soja
Tom ka gai – thailändsk kycklingsoppa

Tom ka gai – thailändsk kycklingsoppa

Ingredienser Portioner. 4 400 ml kokosmjölk 5 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk hackade limeblad 2 citrongräs 4 kycklingfiléer 125 g champinjoner 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd spansk peppar 2 msk riven färsk ingefära flingsalt med jod 1 lime Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10