Jag som jojobantat hela mitt liv vet vad som får mig att triggas och falla dit, jag älskar tex mjukt bröd och skulle jag börja baka godkända LCHF bröd och äta det till frukost så skulle det trigga mig enormt så att jag till slut
Salamichips. Lite snacks till helgen är ju inte fel och dessa salamichips är väldigt enkla att göra. Goda att äta som de är eller ha som tillbehör till soppan
GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Den här goda cheesecaken bakade min mamma och bjöd mig på ur tidningen Allt Om LCHF nr 1/2015. Vi minskade lite på sötning och bytte lime mot citron, vilket blev väldigt bra