200 g nudlar (risnudlar men även äggnudlar funkar)400 g tofu0,5 dl soja0,5 tsk salt2 msk honung1 liten purjolök1 vitlöksklyfta200 g färska böngroddar2 msk olja1 krm röd chili1 dl hackade salta jordnötter1 lime i klyftorKoka nudlarna efter anvisningarna i förpackningen
Japan inspirerad kycklingsoppa. 2015-09-10, 20. 40. Idag gjorde jag något helt nytt. Hackade lite grönsaker, strimlade en kycklingfileé och kokte upp tillsammans med vatten, buljong och lite kryddor
Smaskig koreansk wok med glasnudlar och marinerade grönsaker. Häromdagen åt vi koreansk wok härhemma och till det blev det marinerade böngroddar och marinerad gurka som blev väldigt bra
Koreansk wok till middag. Igår var jag ju sugen på skräpmat men idag känner jag mig som vanligt igen så idag blev det en koreansk wok med glasnudlar, bulgogi och gränsaker till middag