I vårt lilla hushåll på två personer tycker vi för det mesta lika när det gäller mat. Skulle den ena av oss opponera sig kan dock den som står vid kastrullerna alltid kasta in sitt veto
Igår blev det fredagsmys med hemmagjord kebab. Det var väldigt gott och otroligt enkelt att göra. Man kan göra mycket av jobbet i förväg och sen är det bara att sätta in köttet i ugnen strax innan servering
Eftersom det blev en hel del melon- och mangosalsa över i helgen så var vi ju helt klart tvungna att testa en annorlunda variant av tacos, nämligen tacos i salladsblad
Du behöver. 1 kg fläsklägg50 g bacon1 morot skuren i små bitar2 lökar i skivor3 blekselleri stjälkar i små bitar1 msk färsk timjan eller 2 tsk torkad33 cl ljus ölSmör till stekningOlivolja till stekningSalt efter smakSvartpeppar efter smak2½ dl creme fraicheSå här gör Du
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Skölj, skala och kärna ur äpplena. Skär i klyftor och lägg dem i en gryta tillsammans med vattnet. Koka äpplena under lock tills de mosar sig och rör då och då
Det är ju vansinnigt gott med crème brûlée, men efter att ha provätit sig igenom ett dussintal olika crème brûlée så är inte lika kul och gott längre =) Presis som med crème caramellen laborerar vi i skolan fram det ultimata receptet på crème brûlée