Älskar den sura smaken i ett välbaket bröd med en god livfull surdeg i grunden. Minns ett bröd vi köpte i Tyskland i somras som för mig verkligen var himmelriket när det kom till surdegsbröd
Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min. Lägg det jästa brödet med skarven uppåt på den varma plåten och grädda i mitten av ugnen ca 30 min, vädra var 5. 1 bröd
Nyttiga och goda frallor med mörkt lantbrödsmjöl och rågflingor på toppen. Arbeta in lantbrödsmjölet. _________________________________________________________________________________Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> Nyttiga och goda frallor med mörkt lantbrödsmjöl och rågflingor på toppen