Man tager vad man haver. Ja, det var den helgen det. Helgen gick snabbt som vanligt men vilken helg vi har haft, jätteskönt väder, jobb i trädgården varvat med matlagning och båttur
Eftersom vi bara är två så blev det ju en del över och jag tänkte att det skulle bli torrt att värma upp igen (tycker lasagne tex är dötråkig dagen efter) men vi körde den i ugnen och det var minst lika gott dagen efter
Det är försvinnande gott och jag vet alltid vad osten innehåller. Att göra egen färskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör
Det går precis lika fort när man gjort det några gånger och är både godare och billigare så varför inte liksom så igår gjorde jag detsamma till vitkålssalladen och salladen tog slut så resultatet blev gott
Vitkål är en billig, fiberrik och c-vitaminrik grönsak som brukar finnas tillgänglig året om. Hemma hos oss gör vi över med ganska mycket vitkål eftersom vi äter pizzasallad till maten i stort sett varje dag
Otroligt gott. Jag gillar gratänger av alla dess slag, men broccoligratäng är helt klart den bästa. Vanligtvis gör jag en helt vanlig variant med ägg och grädde i stanningen men förra veckan bjöd Bibbi på den här godbiten som hade bland annat lätt-créme fraiche och kvarg i smeten
Man kan tillsätta lite vad man har hemma och det mesta blir gott. Den här gratängen innehåller inga konstigheter utan ingredienser man oftast har hemma och ändå blev det supergott
SÅ ENKELT OCH SÅ GOTT. Idag blev det lätt middag men god som tusan. ) och faktist ganska så mäktigt eller rättare sagt man blev alldeles lagom mätt och belåten