. Det enkla är ofta det godaste, precis som i fallet med den här potatisen. Jag hade lätt kunnat äta en måltid bestående av just de här gyllene potatisarna som fått rostas i ugnen med massor av olivolja, vitlök och örter
Sedona är ett förtrollande vackert område några timmars bilfärd från Grand Canyon. New Age-människor och Yogis har vallfärdat dit i årtionden då det sägs vara rikt på vortex points
Än så länge går det bra med min nya mjölkfria diet. Igår kväll tyckte jag lite synd om mig själv. Fastän jag vet att det finns hur mycket mat som helst som jag faktiskt kan äta utav
jag vill direkt poängtera att det är försvenskad version av en indisk gryta. Jag tror inte att en finsmakare eller en indier skulle någonsin klassificera denna rätt som indisk
1. Skölj quinoan ordentligt i en finmaskig sil. Lägg i en kastrull med 6 dl vatten och en gnutta salt. Koka upp, sänk värmen och låt puttra tills quinoan är mjuk men fortfarande al dente
Jag gillar verkligen maträtter inspirerade av det nordafrikanska och arabiska köket. Det är oftast smakrika, kryddiga rätter med många spännande undertoner
Fasolja/fasolia är en böngryta som serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis. Den görs i Balkanländerna, Mellanöstern, Grekland och även Italien har en version
Usch, vilken tid det tar för mig att publicera recepten från det att jag lagar maten. Den här såsen lagade jag i slutet av januari men steget till att lägga in bilder är rätt långt för mig
Improvisation är ledordet numera. Har man ingen affär som tillhandahåller det man vill handla eller internet som svämmar över av recept, idéer och riktlinjer får man koka soppa på en spik och efter eget huvud
Den här grytan var kanongod och väldigt enkel att laga. Till detta recept använde jag en linssort som heter 'Små linser', men de går att ersätta med gröna linser
Jag har gjort lite förändringar här på bloggen genom att ta bort etiketten "vegetariskt" och ersätta den med "lakto-ovo-vegetariskt", "ovo-vegetariskt" samt "lakto-vegetariskt" så att det ska bli lite lättare att botanisera bland recepten, samt att jag sedan tidigare har listat alla recept så att det ska bli ännu lättare att hitta
Förra veckan hade jag en ny hang-up. potatis. Denna vecka har det gått över till en annan. ris. Jag vet inte vad det är med mig, men helt plötsligt vill jag bara ha en massa kolhydrater
1. Värm ugnen till 200 grader. Skiva aubergine och sötpotatis riktigt tunt. 2. Lägg aubergineskivorna på ett grillgaller på en plåt och pensla dem på ovansidan med ett mycket tunt lager olja