1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tillbehör. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 3. Köttfärslimpa. Blanda ihop mjölk, ströbröd, timjan, rosmarin, salt och peppar i en bunke och låt det svälla i 5 min
Ingredienser Portioner. 4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
Dela fisken i bitar och krydda med salt och peppar. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form. Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen
Lördagsmiddagen blev verkligen så god. Jag lyckades göra en riktigt god paneng red curry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Blanda de frysta bären med potatismjöl och socker i en pajform av glas, ca 24 cm i diameter. Mixa sönder sötmandel med muscovadosockret i matberedaren med kniven monterad