Fisk

Fisk

Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

600 g torskfilé 2 msk olivolja flingsalt 2-4 msk smör 2 dl grekisk yoghurt 1 tsk ättiksprit 12 % 2 msk flytande honung 0,5 tsk salt 1 knippe dill 0,5 knippe gräslök 2 tsk dijonsenap 600 g färskpotatis 100 g rädisa (gärna med blasten kvar)
Torsk under täcke

Torsk under täcke

  10 g Smör till formen.   3 msk Persilja (hackad).   1 dl Västerbottenost (riven).   1 krm Salt.   1 msk Fransk senap (grovkornig)
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen