Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form
Bottnar. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop mandelmjöl, smör och kokosmjöl till en deg. Fodra små aluminiumformar (mazarinformar) med pajdegen och sätt dem på en plåt
Hur gott är inte det. Vråålgott. ) Det ser inget vidare ut men smaken är på topp. Vi köpte med oss mat och bakade bananeringredienser och firade mamsen på mors dag på detta viset
En kaka till kaffet. Idag får du tips på en riktigt lättbakad kaka med härlig smak av kardemumma. Det är inte ofta jag bakar numer, men ibland smakar det gott med något litet till kaffet
Rabarber, rabarber, rabarber. Hur gott som helst och allra bästa tiden just nu. Det märks verkligen på alla bloggar och Instagram, i tidningar och matbilagor, som fullkomligt översvämmas av recept på rabarbersaft, rabarberchutney, rabarberpajer och rabarberkakor av alla de slag