En festlig och läcker förrätt som är god att servera som en aptitretare innan maten. Jag serverade räckcocktailen som en förrätt när jag fick gäster och till huvudrätt bjöd jag på entrecote med potatisbakelser
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hej kära ni. Tiden susar fram och jag har inte hunnit kika in här på ett tag men nu så…. I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till
Dela osten till två stora runda skivor. Knäck äggen i en skål och vispa lätt med en gaffel. Smula grovt ströbröd lätt med händerna och lägg i en annan skål