Marinera med matlagningsvinet, saltet och potatismjölet. • 2-3msk Kinesiskt matlagningsvin, eller torr Sherry om du inte har vinet. 2-3msk Kinesiskt matlagningsvin, eller torr Sherry om du inte har vinet
20 November 2016. Fläsk,. Kinesiskt. Sötsurt fläsk (Traditionell) - Tang cu li ji (糖醋里脊). Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare
Marinera med matlagningsvinet, saltet och potatismjölet. • 2-3msk Kinesiskt matlagningsvin, eller torr Sherry om du inte har vinet. 2-3msk Kinesiskt matlagningsvin, eller torr Sherry om du inte har vinet
Jag älskar asiatiskt och vi tillagar det ofta här hemma. Blanda ihop pressad vitlök, riven ingefära, soja, socker, balsamvinäger, tomatpuré och hoisinsås
Det är lite av en snabbmatsrätt som svängs ihop enkelt och smidigt på vardagskvällen. 3-4 dl kokt basmatiris (helst gjort dagen innan). 3-4 dl kokt basmatiris (helst gjort dagen innan)
Skala och hacka vitlöksklyftorna. Strimla kycklingen. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingstrimlorna i olja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Gör tamarindpuré eller köp en koncentrat, finns i välsorterade asiatiska butiker. Krydda direkt med en matsked av fisksås, ljussoja, ostronsås, socker, tamarindpuré och även chilipulver om du vill ha det het
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme