Kycklinggryta med sting. Ingredienser. 900 g kycklingfilé1 röd paprika1 burk champinjoner1 frp krossade tomater med chili3 dl matlagningsgrädde SaltSvartpepparPaprikapulver Gör så här
Fräs pepparn i smöret på medelhög värme. Tillsätt grädde, creme fraiche, buljongtärning och tomatpuré. Låt såsen sjuda 8-10 minuter tills den tjocknat lite
4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Det är så gott. Här hade jag enbart olivolja, salt och peppar och bakade dem i ugn, men tycker även det är väldigt gott med lite sötma till brysselkålen
Många nyårslöften handlar om att äta nyttigare och. röra på sig mera. Många förespråkar också att man ska ha minst en köttfri måltid i veckan så varför inte prova denna vegetariska gryta med limeyoghurt