Sverigekakan är en fantastiskt god klassisk mjuk kaka med vaniljkrämsfyllning som liksom suger sig in i kakanoch gör den alldeles ljuvligt saftig och vaniljig
Twix är en av mina favoritgodisaroch den här kakversionen av Twix är verkligen fantastisk. Det går så klart bra att ha andra storlekar och formar på formen, tänk bara på att större form ger tunnare kakaoch tvärtom
Luftiga och barnsligt goda munkar gjorda på balkans vis. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Gör kladdkakanoch låt svalna något. Koka kolasåsen och låt svalna lite den också. Bilden blev inte den bästa kanske men det kan jag lova er att kakan blev…herregud så gott
Garnera med snickersbitar samt jordnötter och pudra eventuellt lite kakao över. kakao att pudra över. Härlig blandning av kola, nötter och choklad som gör att det blir en underbar kombo av salt och sött
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär. Låt kycklingen svalna och under tiden silar du av kokspadet ca 2 liter i grytan och tillsätter grädden, kryddorna och den pressade citronen. Rensa av köttet och skär i mindre bitar och tillsätt i soppan, låt småputtra i ca 30 minuter och smaka av så du blir nöjd med kryddningen/syran från citronen
Därefter hyvlar man kallt smör över kakanoch täcker sist med pärlsockret. 10,5-1 dl pärlsockerVispa ihop äggen och sockret till en luftig massa. 1Häll smeten i en smord och bröad form
Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, ochkakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag