Veckomeny 1

Veckomeny 1

  • 4 Recept
Vegetarisk måndag

Vegetarisk måndag

100 gram fetaost. 1 paprika. 100 gram valfria linser eller kikärter. 1 msk citronsaft. 1 krm spiskummin, 1 krm gurkmeja salt och peppar. 100 gram riven squash. 1 msk fiberhusk. Pofiber , 1 ägg till panering. 100 gram fetaost. 1 paprika 100 gram valfria linser eller kikärter. 1 msk citronsaft. 1 krm spiskummin, 1 krm gurkmeja salt och peppar. 100 gram riven squash. 2 ägg 1 msk fiberhusk. Pofiber , 1 ägg till panering
Vegetariska ärt- och broccolibiffar

Vegetariska ärt- och broccolibiffar

Börja med att sätta på ugnen på 180 grader. Låt sedan smeten stå i ca 10 minuter, olja under tiden in 2 bakplåtspapper och lägg upp på två plåtar. Hetta upp en stekpanna med kokosolja (ca 1-2 msk olja). Jag fick steka i två omgångar, lägg biffarna på plåtarna och tillaga klart i ugnen i ca 10-15 minuter. 600 g (1 fryst förpackning) ärtor. 230 g (1 litet tetra) vita bönor. 1/2 dl bovetemjöl. 1 msk kokosmjöl. 1 tsk fiberhusk. 1 tsk mald ingefära. 1 krm cayennepeppar. 1 tsk havssalt. 1/2 tsk örtsalt
Tacos: Vegetarisk enchilada

Tacos: Vegetarisk enchilada

Augusti 14, 2015 07. 1 tsk olja att steka i. 1 skivad rödlök. 1-2 pressade vitlöksklyftor. 1 burk god tomatkross. 1 burk majskorn. 1,5 dl riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 10 minuter. 1 tsk olja att steka i. 1 skivad rödlök. 1-2 pressade vitlöksklyftor. 1 burk god tomatkross. 1 burk majskorn. 1,5 dl riven ost