Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacotta med daimkrisp på. Enligt Roy så är den här en av hans favoriter och då kände jag att jag bara måste göra den
Till en picknick måste man ju även ha efterrätt. Jag gjorde en som gick att förvara i glasburkar så att det bara var till att skruva på locket och ta med
Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern. Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel
Pannacottan. lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dela vaniljstången på längden. Häll grädde, socker och vaniljstångshalvorna i en kastrull och låt sjuda under omrörning i ca 5 min
Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacotta med marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Första riktiga tentan avklarad och jag har ingen aning hur det gått. Alla verkade osäkra när de kom ut så jag var inte ensam om att tvivla på min förmåga, men nu är det bara att vänta