Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Tittar ni på Sveriges Mästerkock. Det gör jag. Imponerad av hur många duktiga amatörkockar det finns och hur alla vågar ställa upp trots blandad talang
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Säkert 1,5 år. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det
Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. I vilket fall som helst så smakade rödbetsblasten jättebra tillsammans med fisken
Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
fisktacos,. Fräscha lax och räktacos med mangosalsa. Något som vi har fastnat för är lax och räktacos med mangosalsa och picklad rödök, den är hur god som helst och känns mycket fräschare än en tacos med kött - perfekt till fredagsmiddag
Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull