Det är ett (bra) tag sedan jag gjorde fisk senast. Men jag har ätit fisk minsann sedan dess. Här gäller det att tajma eftersom fisken helst ska ätas så fort den är klar i ugnen och polentan håller sig inte krämig särskilt länge om den får stå
Härom dagen ändrade jag lite på mitt standardrecept för fiskgratäng. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
Igår gjorde jag fiskfärsbiffar till middag. Tina fisken och krama ut vatten. Finfördela fisken i en matberedare tillsammans med mjöl, mjölk och kryddor
Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Dagens middags tips,. Laxplanka med romsås. Kokt potatis för 4 pers ca 800 g. Pressa potatisen och blanda i äggula, smör klick, grädde, nån variant av dessertost (denna gång hade jag philadefia med paprika och lök) salt och riven ost
½ fiskbuljongtärning. ) Vill man kan man bara lätt steka fisken och lägga den på plankan innan moset gratineras och låta den steka klart i ugnen under tiden moset gratineras