Till middag idag blev det kycklingfilé med fetaost och basilika. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Salta och peppra kycklingen, bred peston över kycklingbrösten och placera ovanpå potatisen. Lägg potatisskivorna på tallrikar med den pestobakade kycklingen ovanpå
Börja med kycklingen. - 3 kycklingfiléer (eller köp kycklingminutfiléer). 6) När kycklingen och svampen fått lite yta häller du på vitt vin och hönsbuljong. 9) När kycklingen har puttrat i 10 minuter lyfter du upp rullarna och håller dem varma. 12) Servera pastan med kyckling, sås, parmesan och avokado-salladen. 3 kycklingfiléer (eller köp kycklingminutfiléer)
Kycklingrulader. Skiva kycklingfileerna till tunna skivor på längden. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar. 4 dl grädde1 msk tomatpure1 tsk kycklingfond1 tsk kalvfond100 g philadelphiaost2 tsk dijonsenapsmör. Låt kycklingen puttra 5 - 7 min i såsen samtidigt som du smakar av med salt och peppar. 800 g kycklingfile