Fantastiskt bröd som är en variant av morotsbrödet, det har lågt GI, hård skorpa och saftigt. 2 dl bovetemjöl2 dl kikärtsmjöl5 små finrivna sötpotatisar2 msk fiberhusk1 dl linfrön1 dl pumpafrön1 dl solrosfrön4 dl växtbaserad mjölk1 dl pofiberBlanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Den godaste morotskakan jag någonsin ätit (hittills) var från Amy's Bread i New York. Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Nyttigt fika/Healthy sweets -. Småkakor/Cookies. Nyttiga chocolate chip cookies. April 7, 2016 09. 57. Inget gluten, inga mejeriprodukter, inget vitt socker och perfekt om du är vegan