Friterad kyckling & sötsur sås Friterad kyckling & sötsur sås. 3-4 kycklingfiléer. 4 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 tsk salt. 3 dl vatten. 2 äggvitor Therése mat & bak
Krämig pasta med kyckling, svamp och broccoli 3 dl Arla Köket® syrad grädde. Gör så här. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Strimla kycklingen Arla
Snabba frukostbullar Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke. Rör ner sirap och filmjölk i mjölblandningen Matklubben.nu
Vanligt vitt formbröd Lägg på en kökshandduk och låt dem kallna. Lägg på en kökshandduk och låt bröden jäsa i ca 30 minuter. Det här suveräna receptet på formfranska kommer från boken 'Kakor, bröd & tårtor' av Anna - Maria Lautman Toves kök