Idag får du tips på en lätt hopsvängd, jättegod och fräsch, lite annorlunda coleslaw. Vi åt den till varmrökt regnbåge från Raggarö lax som jag köpte på Bondens Marknad, men den passar lika bra till hamburgare eller något annat
Oj. Jag har ju glömt bort att blogga om det här receptet från kräftskivan för en dryg månad sen. Kikki bjöd även på denna fräscha sallad, recept av Tina Nordström
En asiatisk morotssallad blir perfekt till asiatisk mat och som här vårrullar. När man inte bor i Asien är det svårt att få till en grön mangosallad eftersom där använder man omogna gröna mango och det finns inte att köpa här i Sverige vad jag vet
Ingredienser Portioner. 1 l 1 kg salladskål 3/4 dl salt 2 msk chilipeppar (torkat pulver) 1 1/2 msk asiatisk fisksås 2 pressade vitlöksklyftor 2 msk riven ingefära 2 dl finhackad purjolök 2 tsk strösocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Blomkål brukar jag ofta använda rå i sallader. Tänk att man kan göra mos av blomkål. Den tanken skulle nog aldrig slå mig om jag inte sett det på andra bloggar
Jag passade på att testa lite nya recept när jag var hemma i sommarstugan i Skåne. I London har det knappt blivit några middagar i trädgården då sommaren lyst med sin frånvaro så det var extra roligt att kunna äta utomhus en massa hemma i Sverige