Idag har jag bakat det bästa brödet på länge. Jag fortsätter min ingrediensbana med både bananer och quinoa – som med success kombinerades i ett jättegott ”kakbröd” idag
Jenny har så otroligt många inspirerande recept att välja mellan, men eftersom jag älskar allt i "knäckebrödsväg" blev jag sugen på att prova på hennes enkla glutenfria sesamknäcke
Grädda i 45-60 min eller tills brödet fått fin färg och blivit krispigt. Fröknäcke i alla dess former har överkonsumeras kraftigt här hemma den senaste tiden
Bröd och Bullar,. 17 Mars 2016. Kakor. Lchf Scones / Muffins. Till sylt, måste man ju ha scones. Scones eller muffins, de kan kallas vilket som, de blev i alla fall en lyckan kombo, tillsammans med sylten
Men idag blir det ett riktigt gott glutenfritt matbröd. Allt det tycker jag det här brödet uppfyller. Ta brödet ur formen, och grädda vidare en halvtimme
Lakrits är en av årets trender som man ser poppar upp lite här och där nu. Om du tänker efter har du säkert smakat det, sett eller hört om just lakrits oftare än vanligt den senaste tiden
God morgon. Idag är det söndag och på söndagar får man unna sig en god frukost. (eller det får man ju alltid, men ändå) Jag passar på och börjar dagen med att baka lite morotsscones, som är både glutenfria och växtbaserade