Förra året och året innan var dessa kakor otroligt populära bland er läsare. I USA så finns det färdig kakdeg på rulle som kallas ”slice and bake” för man behöver bara skära skivor och stoppa in dom i ugnen
Man mäter alltså upp lika delar av ägg, socker och mjöl och utgår ifrån äggen. Jag använde två chokladbottnar och en ljus i denna, och det var bara för att jag hade en ljus kvar i frysen
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Modifierade mitt chokladbollsrecept ikväll och det blev så bra. Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
De behöver inte bakasoch går supersnabbt att göra. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Häll tillbaka i kastrullen och på låg värmen under konstant omröring rör du tills blandningen börjar tjockna lite och häll det över chokladen, häll i cognac
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Kakan bakade jag till målaren Börje så man håller honom på gott humör. Fick den på ett kyrkkaffe för ett par veckor sen och då kändes den vansinnigt god och inte så söt