Denna risotto med pilgrimsmusslor, brynt smör och saffransskum blev riktigt, riktigt god. Varje gång jag lagar risotto slår det mig hur mysigt det är att stå där och röra i grytan, hälla iytterligare en slev med buljong och sen röra igen
Pilgrimsmusslor med bryntpersiljesmörPilgrimsmusslor är en verkligdelikatessoch brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Men igårvispadesinget smör, utan det bryntesoch serverades till en bit torskrygg. Klicka HÄR för att läsa om när jag serverade vispatbrynt smör till Cornbread
Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.