Tropisk och gudagod pannacotta
Min Sockersöta Värld
Min Sockersöta Värld
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 st vaniljstång
  • 0,5 dl strösocker
  • 3 dl passionsfruktsjuice
  • 3 st urgröpta passionsfrukter
  • gelatinpulver
  • 2 msk kallt vatten i minst 5 min.Koka upp vispgrädde, vaniljstång (frön och stång), strösocker, passionsfruktsjuice och köttet från frukten.Ta kastrullen från plattan och lägg i geltinblad eller gelatinpulverblandningen.Sila genom en finmaskig sil, häll upp i dessertglasen och låt stelna i minst
  • 5 dl vispgrädde
  • 5 msk mjölk
  • 1 st vaniljstång
  • 250 g hackad vit choklad
  • gelatinpulver
  • 2 msk kallt vatten i minst 5 min.Koka upp vispgrädde, mjölk och vaniljstång (frön och stång).Ta kastrullen från plattan, ta upp vaniljstången och lägg i hackad vit choklad och geletinblad/gelatinpulverblandningen och låt dem smälta tills blandningen är slät.Häll upp i dessertglasen med den stelnade (viktigt att den stelnat ordentligt!) passionsfruktspannacottan.Låt stelna i kylen i minst
  • 1 st ananas
  • 3 st passionsfrukter
  • 3 st lime
  • 0,5 st kruka mynta
  • 1,5 dl rårörsocker
  • Blanda finhackad ananas, köttet från passionsfrukter, limeskal, finhackad mynta och rårörsocker i en bunke och låt stå och dra till sig en stund i kylen.Fördela salsan över den stelnade pannacottan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.