Ugnstekt laxrygg med schalottenlöksås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g spenat
  • 200 g purjolök
  • 2 kvistar färsk timjan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1½ kg urbenad fjällad lax (mittbit)
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • Fransk senap
  • 16 raka sardellfiléer
  • Bomullsbindgarn
  • Olivolja till stekning
  •  
  • Sås
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 25 g smör (till att bryna löken)
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 300 g créme fraiche
  • 1 kvist färsk fransk dragon
  • 2 msk fransk senap
  • Salt
  • Nymald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.