Seg kolaktig boll fylld med bra energi. Forma till bollar, rulla i kokos och förvara i frysen. 200 g blötlagda fikon 2 h1/2 dl kokosolja flytande1 dl kokosnötsmjöl 2 dl sötmandel1 tsk vaniljPyttelite saltKokos Mixa fikon och kokosolja ett par minuter tills du får en seg kola
Halstrad torsk med vit sparris som primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
När chokladen är smält häller du upp den i en mysig kopp och toppar med sönderklippta skumtomtar. choklad, drickchoklad, juleskum, kanel, skumtomtar, vanilj, varm choklad, vitchoklad
Placera hälften av smeten i formen och strö på först hackad choklad och sedan hackade skumtomtar. ca 1 påse juleskum (eller 2 dl marshmallowcreme som det är i originalet). ballerina, choklad, juleskum, oreo, skumtomtar 120 g smör, rumstemperatur. ca 1 påse juleskum (eller 2 dl marshmallowcreme som det är i originalet)
Det här är något mina barn vill att jag skulle ha med mig varje gång jag åkte hem från Norge. Nu jobbar jag inte i Norge sen pandemin så har googlat och översätt ändrat lite så det passar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.