Lammstek, ugnsbakad bananschalottenlök med chevrecreme och tomatiserade haricotes vertes
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg lammstek
  • 2 msk Rosmarin
  • 6 st Vitlöksklyftor
  • 1 msk Havssalt
  • 1 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 2 msk Sm
  • 4 st Bananschalottenlökar
  • 4 msk Olivolja
  • 100 g Chevre
  • 4 msk Creme
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Pesto
  • 1 msk Olivolja
  • 100 g Ha
  • 1 st Vitlöksklyft
  • 1 st Röd
  • 1 dl Rödvin
  • 1 msk Balsamicovinäger
  • 2 dl Passerade tomater
  • 1 msk Bladpersilja
  • Havssalt
  • ca
  • till
  • 3-5 g till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.