Spröda potatisflarn och knaperstekt bacon ger fin kontrast mot den milda torskfilén. Den kan ersättas med vanlig äkta soja, men minska då mängden soja något och söta sedan upp såsen med lite råsocker
Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs purjolök ochspenat blankt och smidigt utan att det får färg
Krämig pasta medädelost, spenat & valnötter. Vänd runt och tillsätt sedan smulad ädelost. Vänd därefter ner spenaten i pastan och smaka av med salt och svartpeppar
Toppa med resten av ädelosten. Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt hälften av ädelosten samt rödbetor, purjolök ochspenat i äggstanningen
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.