Grillade kycklingklubbor 4 port. Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Värm ugnen till 225°. Stek kycklingklubborna i ugnen. Pensla kycklingen efter 15 minuter med en blandning av pressad citron, soja, pressad vitlök, smulad timjan och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 8 kycklingklubbor 1 msk olja salt och svartpeppar eller rub valfri glaze Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Inlägget Grilladkycklingklubba med knaprigt skinn dök först upp på À la Michelle. Detta recept kommer att ge dig en saftig kycklingklubba och ett knaprigt skinn
Grillade kycklingklubbor med tzatsiki. När jag var gravid var Oskar jättenoga med att vi bara skulle äta svenskt kött för att det var det bästa för bebisen och det har vi fortsatt med nu också
Oj, vad gott det blev. En riktig höjdare. 3pers1kg Kycklingben2 Pressade vitlöksklyftorOlivoljaChiliflakesPaprikaGrovmalen Svartpeppar3 BakpotatisarAlt 1
Tycker det är väldigt bra att ha en påse frysta kycklingklubbor hemma i frysen. Antingen fixar man en hel middag, som här, med currysås och ris till, eller så fungerar de utmärkt att grilla och äta som snacks
4 grillade kycklingklubbor. Skala gurkan och skär den i tärningar. Blanda cottage cheese, gurka och kryddor och servera genast tillsammans med kyckling och mango chutney
Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin. Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.