Den här kostmodellen är mer i ropet än någonsin och mängder av kokböcker publiceras. Så mycket grönsaker som jag äter nu, sen jag tog bort bröd, pasta, ris och potatis, har jag aldrig gjort tidigare
Det finns en hel del produkter i butik som är växtbaserade gräddprodukter, såser och liknande men jag kan inte säga att jag har provat så många av dem egentligen
Jag har tidigare postat två recept med fryst banan som bas (kika under fliken recept) men ibland vill en åt "gräddigheten" och glasskänslan som en inte riktigt uppnår med bananglass
Vi strävar efter att äta så rent ochnaturligt som möjligt, utan industrins konstgjorda tillsatser. Om du, liksom jag, uppskattar riktigt bra mat, missa då inte Jenny och Magnus Anderssons debut i kokboksvärlden
Pepparkakor och dess recept är något som ständigt kan utvecklas. Jag ville dessutom försöka öka smakupplevelsen än mer och ville pröva att ha någon form av gräddersättning i
Ett underbart gott vitt bröd med en seg och god skorpa. Det bakas i en brödform och jag tycker det är trevligt att “bröa” med solrosfrön men det går lika bra med mjöl el glutenfritt ströbröd
Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sina risrån och riskakor och äta mjukt bröd istället
Rent ochnaturligt med inslag av protein som får mig att må bra. Ren och näringstäta livsmedel. Fyra veckor av naturlig och ren mat och snart är vi inne i december
Utan socker, mejerier ochnaturligt sötade. Och det googlas mycket på fika… Även om jag inte gillar ordet fika tycker jag det är helt okej med lite extra söta saker då och då
Syrlig och tillräckligt söt rabarberpaj med kokossocker. Vad kan man säga mer än att den här naturligt glutenfria, lite nyttigare rabarberpajen är jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.