Lägg i alla ingredienser i en stor kastrull. Tärna hälften av morötterna, vitlöken och löken. Koka kycklingen tills den är mjuk, varefter du tar bort den från kastrullen/grytan och rensar den
Här får ni ett superenkelt knäckbröd med frön och salt. Man kan använda örtsalt eller andra kryddor ifall man vill ha mera smak, men jag föredrar vanligt salt
Inför tävling, när jag dietar, kör jag till 99% lågintensiv cardio, dvs jag försöker hålla min puls runt 65% av max och det brukar bli runt 130-140 bpm
I samma veva fick jag reda på att mina närmaste hade ljugit för mig i hela mitt liv. Mina föräldrar hade låtit mig växa upp i en livslögn, en lögn som gick ut på att mina gener gjorde att jag aldrig skulle kunna bli tjock
Jag sökte på köttfärspaj och fick upp ett recept från bloggen á la Linda som jag använde som grundrecept och ändrade lite så det passar min "diet" och våra smaker