Medans muffinsen svalnar görs frostingen. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Denna underbart goda frosting kan du använda till tårtor, cupcakes eller mina påskbakelser. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Nu har smeten blivit ganska så tjock. Jag frostade cupcakesmed len chokladfrosting förstås. Den ultimata cupcakes, Vanilla bean cupcake , som du kombinerar med favorit frostingen
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Hacka den vita chokladen grovt och rör ner i smeten. Vispa ihop mascarpone, florsocker och grädde till en fluffig kräm, ca 2 minuter med elvisp. 150 g vit choklad
Denna underbart goda frosting kan du använda till tårtor, cupcakes eller mina påskbakelser. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.