Kål - igen...
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ädelostfyllda biffar med ljummen savoykålssallad, 4 pers 500 g nötfärs
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 ägg ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • ½ dl hackad bladpersilja
  • 100 g ädelost
  • 150-200 g pasta (jag använde fullkorns fusilli), kokas
  • 1 pkt bacon, strimlat
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 savoykålshuvud, alla blad strimlade
  • 100 g valnötter, grovt hackade
  • 100 g ädelost
  • 2-3 päron, klyftade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.